Yritys – Ajocenter – Autokoulu Turku

Yritys

Ajocenter – autokoulu

New Drivers -ohjelma painottaa riskitöntä ja taloudellista ajotapaa. Opitaan ajamaan turvallisesti ja myös taloudellisesti. Oikea suhtautuminen liikenteen vaatimuksiin ja muiden tienkäyttäjien kanssa toimeen tuleminen ei ole itsestäänselvyys vaan vaatii nykypäivänä kuljettajalta paljon.

  • Säännöllisesti huolletut autot
  • Simulaattori ja virtuaaliopetus
  • Digitaalinen opetusmateriaali

Autokoulukurssin toteutus

Tehokkain opetus perustuu teorian ja ajo-opetuksen yhteensovittamiseen sekä itseopiskeluun. Asiat käydään ensin läpi teoriassa ja toteutetaan sen jälkeen käytännön ajoharjoittelussa. Käyttämämme Autokoulun oppikirja noudattaa teoriaopetusohjelmaamme tunneittain: näin etukäteen perehtyminen kulloiseenkin asiaan on mahdollista ja kertaus voi tapahtua kirjasta vaivatta.

Oppimisympäristö internetissä on luonollisesti oppilaittemme tärkeä oppimisväline.

Tietokone apuna niin ajossa kuin teoriassakin

Kaikissa Autokoulu Ajo-Centerin henkilöautoissa on ajotietokoneet. Tämän avulla voi oppia ja opettaa taloudelliseen ajotapaan heti ensimetreillä. Taloudellisuus tuntuu vuosien myötä kukkarossa todella tuntuvana etuna. Teoriakoe suoritetaan katsastuskonttorilla tietokoneella ja sinulla on New Drivers autokouluissa mahdollisuus testata itseäsi aivan vastaavanlaisella kokeella ilman eri veloitusta.

Opetushenkilökunta

Kaikki opettajamme ovat ammattitaitoisia liikenneopettajia (hyväksytyn soveltuvuustestin jälkeen 2-vuotinen koulutus opettaja-ammattikorkeakoulussa). Sisäinen koulutus vuosittain takaa ammattitaidon säilymisen ja kaikkein uusimpien, käyttökelpoisiksi todettujen opetustapojen käyttöönoton.

Pimeänajo simulaattorilla

”Askeleen edellä” -mottomme takaa, että opetuksessa on aina käytettävissäsi viimeisin paras tieto- ja taitotaso.
Autokoulu Ajo-Centerin oppilaat voivat nyt suorittaa pimeälläajon myös ajosimulaattorilla. Ohjelma on nykyaikaisen tehokas. Vaativissa olosuhteissa ajamista voidaan nyt oppia ja opettaa mitä turvallisimmin.

Ammattitaitoiset opettajamme

Liikenneopettaja - Rauno

Yli 30 v liikenneopettajana, liikenneopetuksen vankka ammattilainen, ajokorttiluokat A, AM, B ja C

Liikenneopettaja - Kaitsu

Kokemusta liikennopena n. 10 vuotta, liikenneopettajan erikoisammattitutkinto, päätähuimaavia saavutuksia opeaikaa ennen jääkiekon saralla

Liikenneopettaja - etsimme sinua, ota yhteyttä!